Hyppää sisältöön

Elovena Vehnälese

Vehnänjyvän uloimmista kuorikerroksista valmistettava vehnälese sisältää runsaasti kuitua ja se on hyvä proteiinin lähde. Vehnäleseet sopivat hyvin leivontaan, mm. sämpylä- ja leipätaikinoihin antamaan viljaista makua ja rouheisuutta. Niitä voi nauttia myös sellaisenaan jogurtin päälle ripoteltuna tai smoothieisiin sekoitettuna. Tuote on valmistettu suomalaisesta vehnästä ja sille on myönnetty Sydänmerkki.

Ainesosat

VEHNÄ

Ruokavaliot

  • Vegaaninen
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Kananmunaton
  • Runsaskuituinen

Ravintosisältö (100 g)

Energiaa kJ 1024 kJ
Energiaa kcal 245 kcal
Rasvaa 5,6 g
josta tyydyttynyttä 1,0 g
Hiilihydraatteja 11 g
josta sokereita 2,0 g
Ravintokuitua 49 g
Proteiinia 14 g
Suolaa 0 g
E-vitamiinia 2,7 mg
E-vitamiinia 23
B1-vitamiinia 0,70 mg
B1-vitamiinia 64
B2-vitamiinia 0,30 mg
B2-vitamiinia 21
Niasiinia 34 mg
Niasiinia 213
B6-vitamiinia 1,1 mg
B6-vitamiinia 79
Foolihappoa 260 µg
Foolihappoa 130
Magnesiumia 590 mg
Magnesiumia 158
Rautaa 14 mg
Rautaa 100
Sinkkiä 7,9 mg
Sinkkiä 79

** päivän saantisuosituksesta

Kokeile myös