Näin vaahdotat kaurajuoman
Kaurajuoman vaahdotus onnistuu helposti myös kotikeittiössä ja kuohkea vaahto antaa viimeisen silauksen herkulliselle kahvi- tai teehetkelle. Elovena Kaurajuoma kahviin vaahtoaa vaivattomasti ja vaahdotus tapahtuu samoin menetelmin kuin maidonvaahdotuskin. Kurkkaa tästä kolme niksiä kaurajuoman vaahdotukseen!
Kiireisten aamujen pelastaja
Kaurajuoman voi vaahdottaa monella tapaa, mutta purkin ravistelu on kiireisten aamujen taattu pelastaja. Varmista, että korkki on kunnolla pakkauksessa kiinni, ota hyvä ote purkista ja ravistele hetki voimakkaasti pitäen samalla sormea korkin päällä. Näin helppoa se on!
Vaahdota helposti vispilällä
Kun haluat nautiskella kahvilatasoisesta juomasta kotonasi, kaurajuoma kannattaa ensin lämmittää ja sitten vaahdottaa maidonvaahdottamiseen tarkoitetulla vispilällä. Apunasi voit käyttää esimerkiksi paristokäyttöistä tai ladattavaa vispilää, jolla vaahdotat kaurajuoman tuossa tuokiossa.
Maidonvaahdotin on kotibaristan paras ystävä
Kuohkeiden juomien ystävä valitsee avukseen maidonvaahdottimen, jolla loihdit hattaraisen vaahdon kuin barista konsanaan! Jos käytössäsi on kahvikone maidonvaahdottimella, kannattaa kaurajuoman vaahdotus aloittaa kylmällä kaurajuomalla, sillä maidonvaahdotin usein lämmittää kaurajuoman tehokkaasti samalla kun vaahtoa syntyy.
Pehmeän täyteläinen Kaurajuoma kahviin
Ammattibaristan kanssa yhteistyössä kehitetty Kaurajuoma tuo kahviin täyteläisen herkullisen maun. Kokeile Kaurajuomaa kahvin lisäksi myös teen ja muiden juomien kanssa sekä leivonnassa ja ruoanlaitossa. Vastustamattoman pehmeän puuron valmistat myös Kaurajuomasta. Helposti vaahtoava Kaurajuoma on täydellinen valinta herkullisiin juomahetkiin.