Kesäiset käyttövinkit Kaurajuomalle
Kesäkeittiön kylmätila on usein rajallinen. Elovena Kaurajuoma kahviin säilyy kätevästi avaamattomana huoneenlämmössä, ja perinteisen kahvin lisäksi sillä on monta muutakin käyttötapaa. Maistuisiko jääkahvi, smoothie tai letut? Kurkkaa alta vinkit kesäisiin herkkuihin!
Jääkahvi & hävikkijääpalat
Viilentävä jääkahvi valmistuu vaivattomasti myös kotona. Tärkeässä roolissa ovat kahvista valmistetut jääpalat, jotka eivät laimenna kahvia. Ne ovat samalla loistava hävikkivinkki, jos kahvia on tullut keitettyä yli tarpeen.
2 dl suodatinkahvia
5 kpl kahvijääpaloja
1 dl Elovena Kaurajuomaa Kahviin
Kaada kahvi lasiin ja anna jäähtyä noin 10 minuuttia. Lisää kaksi kahvijääpalaa viimeistelemään kahvin jäähdytys. Halutessasi lisää tässä vaiheessa myös makeutukseksi siirappia tai sokeria. Lisää sitten kolme kahvijääpalaa ja hyvin ravistettu Elovena Kaurajuoma kahviin. Nauti!
Vinkki! Anna ylijääneen kahvin jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja jäädytä jääpalamuotteihin. Tarvittaessa jatka vedellä, jotta muotti tulee täyteen.
Smoothie Kaurajuomasta
Elovena Kaurajuoma kahviin toimii mainiosti myös smoothiessa. Valmista suosikkismoothiesi kuten aiemminkin, mutta korvaa vesi, mehu tai muu käyttämäsi neste kaurajuomalla. Raikkaassa kesäsmoothiessa maistuvat kotimaiset marjat ja tuore minttu.
Vinkki! Smoothien voi surauttaa tasaiseksi myös useimmilla sauvasekoittimilla – vähemmän tiskiä ja helppo napata mökillekin mukaan!
Letut, räiskäleet, ohukaiset
Lettukestit kuuluvat kesään. Valmistat letut, räiskäleet ja ohukaiset (rakkaalla kesäherkulla on monta nimeä!) kätevästi korvaamalla maidon Kaurajuomalla. Kun käytät letuissa Kaurajuomaa kahviin, tulee letuista täydellisen herkulliset, mutta samalla myös maidottomat.
Pehmeän täyteläinen Kaurajuoma kahviin
Ammattibaristan kanssa yhteistyössä kehitetty Kaurajuoma tuo kahviin täyteläisen herkullisen maun. Kokeile Kaurajuomaa kahvin lisäksi myös teen ja muiden juomien kanssa sekä leivonnassa ja ruoanlaitossa. Vastustamattoman pehmeän puuron valmistat myös Kaurajuomasta.