Porkkanakakkupuuro
Herkullinen porkkanakakkupuuro maistuu klassikkoleivonnaiselta. Mausteet, pähkinät, porkkana ja tuorejuusto tekevät puurosta vastustamattoman.
- Kananmunaton
- Laktoositon
- Maidoton
- Vegaaninen
Alle 30 min2–3 annosta
Ainekset
2 pientä
porkkanaa (200 g)
1
dl
vettä
3 ½
dl
Elovena Kaurajuoma kahviin
½
dl
(vegaanista) tuorejuustoa (50 g)
½
tl
kanelia
ripaus
kardemummaa
½
tl
suolaa
Lisäksi
tuorejuustoa ja hasselpähkinärouhetta
Tee näin
- Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi.
- Laita kattilaan nesteet, tuorejuusto, porkkanaraaste sekä mausteet. Kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää joukkoon kaurahiutaleet. Hauduta hiljalleen kannen alla 10 minuuttia välillä sekoittaen.
- Mausta suolalla.
- Siirrä sivuun ja anna hautua kannen alla hetken aikaa.
- Tarjoile notkistetun tuorejuuston ja hasselpähkinärouheen kanssa.