Hyppää sisältöön

Porkkanakakkupuuro

Herkullinen porkkanakakkupuuro maistuu klassikkoleivonnaiselta. Mausteet, pähkinät, porkkana ja tuorejuusto tekevät puurosta vastustamattoman.

  • Kananmunaton
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Vegaaninen
Alle 30 min2–3 annosta

Ainekset

2 pientä  
porkkanaa (200 g)
1   dl
vettä
½   dl
(vegaanista) tuorejuustoa (50 g)
½   tl
kanelia
ripaus  
kardemummaa
½   tl
suolaa
Lisäksi
 
tuorejuustoa ja hasselpähkinärouhetta

Tee näin

  1. Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi.
  2. Laita kattilaan nesteet, tuorejuusto, porkkanaraaste sekä mausteet. Kuumenna kiehuvaksi.
  3. Lisää joukkoon kaurahiutaleet. Hauduta hiljalleen kannen alla 10 minuuttia välillä sekoittaen.
  4. Mausta suolalla.
  5. Siirrä sivuun ja anna hautua kannen alla hetken aikaa.
  6. Tarjoile notkistetun tuorejuuston ja hasselpähkinärouheen kanssa.

Jätä kommentti