Hyppää sisältöön

Muutaman raaka-aineen rieskat

Muutaman raaka-aineen rieskat valmistuvat helposti ja maistuvat keiton kanssa tai välipalana. Resepti on osa Venner-ruokakassia ja tehty yhteistyössä Vennerin kanssa.

  • Kananmunaton
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Vegaaninen
Yli 60 min8 rieskaa

Ainekset

500   g
lanttua (tai muuta juuresta)
hieman  
suolaa
4   rkl
Filos oliiviöljyä

Tee näin

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Kuori ja paloittele lantut. Keitä kypsiksi, ja kun palaset ovat pehmeitä, muussaa lantut joko haarukalla tai sauvasekoittimella.
  3. Sekoita lanttumuusiin muut raaka-aineet. Anna tekeytyä n. 5 minuuttia, ja sitten muotoile taikinasta sopivan kokoisia rieskoja leivinpaperoidulle uuninpellille.
  4. Paista n. 25 minuutin ajan tai kunnes rieskat ovat kypsiä. Tarjoile esim. keiton tai muun aterian seurana, tai välipalana!

Jätä kommentti