Hyppää sisältöön

Kaura-karpalopuuro ja kuumaa kinuskikastiketta

Perinteinen kaurapuuro saa seurakseen kirpakoita karpaloita ja makeaa kinuskikastiketta. Kannattaa kokeilla!

  • Kananmunaton
Alle 30 min4 annosta

Ainekset

½   l
vettä
2   dl
karpaloita
1 ½- 2   rkl
sokeria
1   tl
suolaa
Tarjoiluun
2   dl
jäisiä karpaloita
n. 2   dl
kinuskikastiketta
 
kookoshiutaleita

Tee näin

  1. Laita kattilaan vesi, karpalot, sokeri ja suola. Anna kiehahtaa.
  2. Lisää joukkoon Elovena Kaurajuoma kahviin. Kuumenna kiehuvaksi.
  3. Lisää joukkoon kaurahiutaleet. Hauduta hiljalleen kannen alla 10 minuuttia välillä sekoittaen.
  4. Siirrä sivuun ja anna hautua kannen alla hetken aikaa.
  5. Kuumenna kinuskikastike.
  6. Annostele puuro kulhoihin. Lisää jäiset karpalot ja kaada niiden päälle kuuma kinuskikastike. Koristele kookoshiutaleilla.

Jätä kommentti