Hyppää sisältöön

Kaura-banaaniletut

Herkulliset, kauraiset banaaniletut syntyvät vain muutamasta raaka-aineesta. Resepti on sopivan helppo kokattavaksi myös yhdessä lasten kanssa. Resepti on osa Venner-ruokakassia ja tehty yhteistyössä Vennerin kanssa.

  • Laktoositon
  • Maidoton
Alle 30 minKuusi pientä lettua

Ainekset

2  
mahdollisimman kypsää banaania
1  
kananmuna
ripaus  
suolaa
 
öljyä paistamiseen
 
muita sopivia mausteita: kaneli, kardemumma

Tee näin

  1. Muussaa banaanit haarukalla kulhossa, lisää joukkoon kananmuna, kaurahiutaleet ja ripaus suolaa.
  2. Sekoita ainekset keskenään ja anna turvota n. 5 minuutin ajan.
  3. Kuumenna pannulla öljyä ja muotoile ruokalusikalla suoraan pannulle pieniä lettuja (n. 6 kpl). Paista muutaman minuutin ajan molemmilta puolilta.
  4. Nauti lämpiminä herkullisten päällisten kanssa.

Vinkki!

Vinkki: lapset mukaan! Tässä reseptissä lapset voivat tehdä melkein kaiken. Anna lasten muussata banaani, rikkoa kananmunat, lisätä ainekset ja sekoittaa taikina – ehkä avustaa valvotusti myös paistamisessa! Katso reseptivideo Vennerin sivuilta täältä.

Jätä kommentti