Kaura-banaaniletut
Herkulliset, kauraiset banaaniletut syntyvät vain muutamasta raaka-aineesta. Resepti on sopivan helppo kokattavaksi myös yhdessä lasten kanssa. Resepti on osa Venner-ruokakassia ja tehty yhteistyössä Vennerin kanssa.
- Laktoositon
- Maidoton
Alle 30 minKuusi pientä lettua
Ainekset
2
mahdollisimman kypsää banaania
1
kananmuna
ripaus
suolaa
öljyä paistamiseen
muita sopivia mausteita: kaneli, kardemumma
Tee näin
- Muussaa banaanit haarukalla kulhossa, lisää joukkoon kananmuna, kaurahiutaleet ja ripaus suolaa.
- Sekoita ainekset keskenään ja anna turvota n. 5 minuutin ajan.
- Kuumenna pannulla öljyä ja muotoile ruokalusikalla suoraan pannulle pieniä lettuja (n. 6 kpl). Paista muutaman minuutin ajan molemmilta puolilta.
- Nauti lämpiminä herkullisten päällisten kanssa.
Vinkki!
Vinkki: lapset mukaan! Tässä reseptissä lapset voivat tehdä melkein kaiken. Anna lasten muussata banaani, rikkoa kananmunat, lisätä ainekset ja sekoittaa taikina – ehkä avustaa valvotusti myös paistamisessa! Katso reseptivideo Vennerin sivuilta täältä.