Mantelinen uunipuuro
Jos olet mantelicroissanttien ystävä, tulet pitämään myös tästä uunipuurosta! Puuro valmistuu helposti yhdessä uunivuoassa, ja lopputuloksen kruunaa rapeaksi paistuva mantelikuori.
- Kananmunaton
Yli 60 min4 annosta
Ainekset
2
dl
kreikkalaista jogurttia
3
rkl
mantelijauhetta
2
rkl
hunajaa
3/4
tl
leivinjauhetta
ripaus
suolaa
2
dl
mantelilastuja
tomusokeria
Lisäksi
kreikkalaista jogurttia
marjoja
hunajaa
Tee näin
- Sekoita puuron ainekset uunivuoassa hyvin yhteen.
- Ripottele puuron päälle mantelilastut ja tomusokeria, ja paista puuroa tasalämmöllä 175 asteessa n. 50-60 minuuttia. Käyttämäsi uunivuoka voi vaikuttaa paistoaikaan, joten tarkkaile puuron kypsymistä paiston loppuvaiheessa. Puuro on valmis, kun sen pinta on saanut kaunista väriä ja puuro on hyytynyt.
- Lisää halutessasi valmiin puuron päälle vielä kreikkalaista jogurttia, marjoja ja hunajaa. Nauti!