Ruokaisa vihannespannukakku
Ruokaisa vihannes-fetajuustopannukakku on maukas väli- tai iltapala. Se sopii myös lounaaksi raikkaan salaatin kera.
Yli 60 minUunipellillinen
Ainekset
Ainekset
4
munaa
1
dl
siemensekoitusta
1 ½
tl
suolaa
¼
tl
valkopippuria
Täyte
100
g
purjoa
150
g
fenkolia
150
g
kesäkurpitsaa
150
g
paprikaa
150
g
porkkanaa
2
valkosipulinkynttä
200
g
kuutioitua fetajuustoa
Tee näin
- Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää kaurajuoma 1,5 % . Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Sunnuntai Juokseva. Anna turvota 30 minuuttia.
- Suikaloi vihannekset, kuori ja raasta porkkanat.
- Freesaa vihannesseosta Sunnuntai juoksevassa noin 10 minuuttia.
- Lisää vihannesseos ja fetakuutiot taikinaa ja sekoita hyvin.
- Kaada taikina hyvin voidellulle uunipellille ja paista 220 asteessa noin 25 minuuttia.
Vinkki!
Voit vaihdella kasviksia makusi mukaan. Fetajuuston tilalle voit laittaa vaikka sinihomejuustoa.