
Puurovohvelit
Hyödynnä ylijäänyt kaurapuuro vohveleissa! Herkulliset puurovohvelit kruunaavat esimerkiksi viikonlopun brunssipöydän. Reseptin on tehnyt Katja Vuorinen Raision Testikeittiöstä.
- Laktoositon
- Maidoton
Alle 30 min4 vohvelia
Ainekset
½
tl
leivinjauhetta
ripaus
suolaa
1
rkl
hasselpähkinärouhetta
¼
tl
kardemummaa
½-1
tl
sokeria
1
muna
2
dl
kylmää Elovena Kaurapuuroa
Paistamiseen
Tee näin
- Yhdistä jauhot, leivinjauhe, suola, pähkinärouhe, kardemumma ja sokeri kulhossa.
- Sekoita muna, kaurajuoma, rasva ja kylmä kaurapuuro. Vatkaa joukkoon jauhoseos.
- Anna taikinan turvota hetki.
- Kuumenna sillä aikaa vohvelirauta. Sivele vohveliraudalle rasvaa ennen vohvelin paistamista. Kaada kauhallinen taikinaa kuumalle raudalle ja paista vohveleista kullanruskeita.
Hei! Tosi hyvä ohje! 😊Tätä parempaa ei voi olla! 🥰 (En laita ollenkaan hasselpähkinää.) Gluteenittomana versiona on myös hyviä.
Kokki kiittää lämpimästi ihanasta palautteestasi Voffeli tyyppi!💙👩🍳
Kiitos kivasta reseptistä.
Hei Minttu ja kiitos palautteestasi!💙