Hyppää sisältöön

Kauragranolakulho ja karamellisoidut nektariinit

Karamellisoidut nektariinit maistuvat vastustamattomilta yhdessä rapean Kauragranolan kanssa. Kokeile herkullisena välipalana tai osana brunssikattausta.

  • Kananmunaton
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Vegaaninen
Alle 30 min4 annosta

Ainekset

4  
kypsää nektariinia
50   g
vegaanista margariinia
4   rkl
sokeria
400   g
Elovena Kauravälipala
2   dl
tuoreita mansikoita
 
koristeeksi tuoretta minttua

Tee näin

  1. Valmista ensin karamellisoidut nektariinit. Pese, puolita ja lohko hedelmät.
  2. Sulata margariini pannulla. Lisää hedelmät ja paista muutama minuutti. Lisää sokeri ja paista kunnes hedelmät hieman karamellisoituvat.
  3. Poista mansikoista kannat ja puolita.
  4. Kokoa annokset kulhoihin. Laita pohjalle Elovena Kauravälipalaa ja jaa nektariinit kulhoihin.
  5. Asettele päälle mansikat ja lusikoi granolaa. Koristele tuoreella mintulla.

Vinkki!

Voit korvata reseptissä käytetyt nektariinit myös persimoneilla, jotka ovat sesongissa talviaikaan.

Jätä kommentti