Kauragranolakulho ja karamellisoidut nektariinit
Karamellisoidut nektariinit maistuvat vastustamattomilta yhdessä rapean Kauragranolan kanssa. Kokeile herkullisena välipalana tai osana brunssikattausta.
- Kananmunaton
- Laktoositon
- Maidoton
- Vegaaninen
Alle 30 min4 annosta
Ainekset
4
kypsää nektariinia
50
g
vegaanista margariinia
4
rkl
sokeria
400
g
Elovena Kauravälipala
2
dl
tuoreita mansikoita
koristeeksi tuoretta minttua
Tee näin
- Valmista ensin karamellisoidut nektariinit. Pese, puolita ja lohko hedelmät.
- Sulata margariini pannulla. Lisää hedelmät ja paista muutama minuutti. Lisää sokeri ja paista kunnes hedelmät hieman karamellisoituvat.
- Poista mansikoista kannat ja puolita.
- Kokoa annokset kulhoihin. Laita pohjalle Elovena Kauravälipalaa ja jaa nektariinit kulhoihin.
- Asettele päälle mansikat ja lusikoi granolaa. Koristele tuoreella mintulla.
Vinkki!
Voit korvata reseptissä käytetyt nektariinit myös persimoneilla, jotka ovat sesongissa talviaikaan.