Kauragranola-mustikkapannukakut
Näiden mustikkapannukakkujen jujuna on rouskuvan herkullinen granola. Tarjoile pannukakut hunajan ja marjojen kera.
- Laktoositon
- Maidoton
Alle 60 min4:lle
Ainekset
¾
tl
suolaa
1
tl
ruokasoodaa
2
tl
leivinjauhetta
3
dl
Elovena Kaurajuoma
2
kananmunaa
2
rkl
hunajaa
2 ½
dl
mustikoita
Paistamiseen
rypsiöljyä
Tarjoiluun
marjoja
hunajaa
Tee näin
- Mittaa kulhoon jauhot, suola ja kohotusaineet. Sekoita toisessa kulhossa keskenään
- kaurajuoma, puolukka-välipala, munat ja hunaja. Yhdistä seokset. Sekoita taikinaan
- lopuksi mustikat ja granola. Jos käytät pakastemustikoita, lisää ne jäisinä.
- Kuumenna öljy pannussa ja laita pieni kauhallinen taikinaa pannulle.Paista
- keskilämmöllä, kunnes pannukakku kypsyy reunoilta ja alkaa kuplia. Käännä ja paista
- hetki vielä toiseltakin puolelta.
- Paista pannukakut yksitellen. Tarjoa marjojen ja hunajan kanssa.