Hyppää sisältöön

Kauragranola-mustikkapannukakut

Näiden mustikkapannukakkujen jujuna on rouskuvan herkullinen granola. Tarjoile pannukakut hunajan ja marjojen kera.

  • Laktoositon
  • Maidoton
Alle 60 min4:lle

Ainekset

¾   tl
suolaa
1   tl
ruokasoodaa
2   tl
leivinjauhetta
2  
kananmunaa
2   rkl
hunajaa
2 ½   dl
mustikoita
Paistamiseen
 
rypsiöljyä
 
Tarjoiluun
 
marjoja
 
hunajaa

Tee näin

  1. Mittaa kulhoon jauhot, suola ja kohotusaineet. Sekoita toisessa kulhossa keskenään
  2. kaurajuoma, puolukka-välipala, munat ja hunaja. Yhdistä seokset. Sekoita taikinaan
  3. lopuksi mustikat ja granola. Jos käytät pakastemustikoita, lisää ne jäisinä.
  4. Kuumenna öljy pannussa ja laita pieni kauhallinen taikinaa pannulle.Paista
  5. keskilämmöllä, kunnes pannukakku kypsyy reunoilta ja alkaa kuplia. Käännä ja paista
  6. hetki vielä toiseltakin puolelta.
  7. Paista pannukakut yksitellen. Tarjoa marjojen ja hunajan kanssa.

Jätä kommentti