Hyppää sisältöön

Gluteeniton vadelmatuorepuuro

Trendikäs tuorepuuro on helppo valmistaa etukäteen jääkaappiin odottamaan aamiaishetkeä. Koristele vadelmainen puuro tuoreilla marjoilla ja hedelmillä.

  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Alle 30 min4 annosta

Ainekset

5 ¼   dl
kefiriä
250   g
kotimaisia vadelmia (pakasteet käyvät hyvin)
2   rkl
vaahterasiirappia
Koristeeksi
 
tuoreita vadelmia
 
viipaloitua kiiviä

Tee näin

  1. Kaada kaurahiutaleet kulhoon.
  2. Sekoita tehosekoittimessa keskenään kefir, vadelmat ja vaahterasiirappi.
  3. Sekoita seos hiutaleiden joukkoon ja anna vetäytyä jääkaapissa noin 15 minuuttia.
  4. Jaa tuorepuuro kulhoihin ja koristele tuoreilla marjoilla sekä hedelmillä.

Vinkki!

Reseptistä ja kuvasta kiitos Mari Moilaselle, jotainmaukasta.fi

Jätä kommentti