Gluteeniton vadelmatuorepuuro
Trendikäs tuorepuuro on helppo valmistaa etukäteen jääkaappiin odottamaan aamiaishetkeä. Koristele vadelmainen puuro tuoreilla marjoilla ja hedelmillä.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Alle 30 min4 annosta
Ainekset
5 ¼
dl
kefiriä
250
g
kotimaisia vadelmia (pakasteet käyvät hyvin)
2
rkl
vaahterasiirappia
Koristeeksi
tuoreita vadelmia
viipaloitua kiiviä
Tee näin
- Kaada kaurahiutaleet kulhoon.
- Sekoita tehosekoittimessa keskenään kefir, vadelmat ja vaahterasiirappi.
- Sekoita seos hiutaleiden joukkoon ja anna vetäytyä jääkaapissa noin 15 minuuttia.
- Jaa tuorepuuro kulhoihin ja koristele tuoreilla marjoilla sekä hedelmillä.
Vinkki!
Reseptistä ja kuvasta kiitos Mari Moilaselle, jotainmaukasta.fi