Hyppää sisältöön

Gluteeniton kahvi-suklaapuuro

Tämä täyteläinen tuorepuuro saa makua kahvista ja tummasta suklaasta! Täydellinen valinta hetkeen, jolloin kaipaat herkullista hengähdystaukoa. Resepti on gluteeniton ja vegaaninen.

  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Vegaaninen
Yli 60 min1 annos

Ainekset

20   g
tummaa suklaata (maidotonta)
1   dl
kuumaa kahvia
ripaus  
vaniljasokeria ja suolaa

Tee näin

  1. Sulata suklaa kuuman kahvin joukkoon.
  2. Mausta vaniljasokerilla ja suolalla. Lisää joukkoon kaurahiutaleet.
  3. Anna tekeytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan tai yön yli.
  4. Nauti sellaisenaan tai tarjoile passionhedelmän, kermavaahdon tai vaikkapa jogurtin kanssa.

Vinkki!

Tarjoile tuorepuuro passionhedelmän, kermavaahdon tai rahkan kanssa.

Jätä kommentti