Hyppää sisältöön

Murea mustikkapiirakka

Maukas mustikkapiirakka valmistuu helposti ja nopeasti. Pohja saa mehevää mureutta Elovena Kaurahiutaleista.

  • Kananmunaton
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Vegaaninen
Alle 60 min8 palaa

Ainekset

1   dl
sokeria
2   tl
leivinjauhetta
Päälle
400   g
mustikoita
1   dl
sokeria
¾   dl
perunajauhoja

Tee näin

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää margariini-sokerivaahtoon. Sekoita tasaiseksi.
  3. Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan (halkaisija 28 cm).
  4. Sekoita keskenään mustikat, sokeri ja perunajauhot. Kaada täyte pohjan päälle.
  5. Paista uunin keskitasolla 35–40 minuuttia.
  6. Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa.

Vinkki!

Kokeile käyttää mustikoiden seassa muitakin marjoja, kuten vadelmia tai herukoita!

Jätä kommentti