Murea mustikkapiirakka
Maukas mustikkapiirakka valmistuu helposti ja nopeasti. Pohja saa mehevää mureutta Elovena Kaurahiutaleista.
- Kananmunaton
- Laktoositon
- Maidoton
- Vegaaninen
Alle 60 min8 palaa
Ainekset
1
dl
sokeria
2
tl
leivinjauhetta
Päälle
400
g
mustikoita
1
dl
sokeria
¾
dl
perunajauhoja
Tee näin
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää margariini-sokerivaahtoon. Sekoita tasaiseksi.
- Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan (halkaisija 28 cm).
- Sekoita keskenään mustikat, sokeri ja perunajauhot. Kaada täyte pohjan päälle.
- Paista uunin keskitasolla 35–40 minuuttia.
- Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa.
Vinkki!
Kokeile käyttää mustikoiden seassa muitakin marjoja, kuten vadelmia tai herukoita!