Juusto-porkkanarieskat
Elovena tekee yhteistyötä Vennerin kanssa ja kyseinen resepti on osa Venner-ruokalaatikkoa.
- Kananmunaton
- Laktoositon
- Maidoton
- Vegaaninen
Alle 60 min6 rieskaa
Ainekset
2 ½
dl
vettä
3 ½
dl
Elovena Kaurahiutaleita
½
tl
suolaa
1
porkkana
1
rkl
oliiviöljyä
¼
ps
parmesania tai vegaanista juustoa
Tee näin
- Lämmitä uuni 250 asteeseen.
- Raasta porkkana. Keitä vesi.
- Lisää veteen kuivat ainekset, porkkanaraaste ja oliiviöljy.
- Sekoita ja anna tekeytyä 5 minuutin ajan.
- Lusikoi taikinanokareita pellille, ja ripottele päälle parmesaania tai vegaanista juustoa. Paista 11–13 minuuttia.
- Tarjoile lämpiminä välipalana tai vaikkapa keiton seurana – kuten haluat!
Vinkki!
Lapset mukaan! Lapset voivat auttaa ainesten sekoittelussa ja parmesanin (tai vegaanisen juuston) ripottelussa. Katso alta valmistusvideo. Jos video ei näy, voit katsoa sen myös täältä.