Hyppää sisältöön

Juusto-porkkanarieskat

Elovena tekee yhteistyötä Vennerin kanssa ja kyseinen resepti on osa Venner-ruokalaatikkoa.

  • Kananmunaton
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Vegaaninen
Alle 60 min6 rieskaa

Ainekset

2 ½   dl
vettä
½   tl
suolaa
1  
porkkana
1   rkl
oliiviöljyä
¼   ps
parmesania tai vegaanista juustoa

Tee näin

  1. Lämmitä uuni 250 asteeseen.
  2. Raasta porkkana. Keitä vesi.
  3. Lisää veteen kuivat ainekset, porkkanaraaste ja oliiviöljy.
  4. Sekoita ja anna tekeytyä 5 minuutin ajan.
  5. Lusikoi taikinanokareita pellille, ja ripottele päälle parmesaania tai vegaanista juustoa. Paista 11–13 minuuttia.
  6. Tarjoile lämpiminä välipalana tai vaikkapa keiton seurana – kuten haluat!

Vinkki!

Lapset mukaan! Lapset voivat auttaa ainesten sekoittelussa ja parmesanin (tai vegaanisen juuston) ripottelussa. Katso alta valmistusvideo. Jos video ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Jätä kommentti