Hyppää sisältöön

Mustikka-le­se­tuo­re­puuro

Mustikka-lesetuorepuuro saa rouheutta leseistä ja pähkinöistä. Nauti rouhea puuro heti tai jätä tekeytymään jääkaappiin.

  • Kananmunaton
Alle 30 min3 annosta

Ainekset

2   dl
cashew- tai maapähkinöitä
4   dl
mustikoita
1 ½   rkl
sokeria tai hunajaa
2-3   dl
piimää tai maustamatonta jogurttia

Tee näin

  1. Sekoita Elovena Kaurahiutale & Kauraleseet ja rouhitut pähkinät kulhossa. Lisää joukkoon mustikat, sokeri tai hunaja sekä valitsemasi neste.
  2. Sekoita ja anna turvota noin viisi minuuttia huoneen lämmössä tai jätä tekeytymään jääkaappiin.

Vinkki!

Voit käyttää reseptissä myös Elovenan Täysjyväkaurahiutaleita.

Jätä kommentti