Karpalo-glögijuustokakku lasissa
Jouluinen juustokakku lasissa on nopea ja herkullinen jälkiruoka, joka
valmistuu ilman liivatetta. Rapea kaurapohja syntyy Elovena
Välipalakekseistä.
- Kananmunaton
Alle 30 min6 annosta
Ainekset
Karpalo-glögihilloke
200
g
karpaloita
½
dl
glögitiivistettä
60
g
hillosokeria
Mascarponevaahto
1 ½
dl
kermaa
1 ½
rkl
tomusokeria
125
g
mascarponejuustoa
Pohja
Tee näin
- Laita kattilaan hillokkeen aineet ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen noin 15 minuuttia. Jäähdytä kylmäksi.
- Vaahdota kerma, tomusokeri ja mascarpone.
- Hienonna keksit omissa kääreissään kaulimella painellen. Kaada keksimurut laseihin.
- Annostele keksimurujen päälle hilloketta ja mascarponevaahtoa.