Hyppää sisältöön

Karpalo-glögijuustokakku lasissa

Jouluinen juustokakku lasissa on nopea ja herkullinen jälkiruoka, joka
valmistuu ilman liivatetta. Rapea kaurapohja syntyy Elovena
Välipalakekseistä.

  • Kananmunaton
Alle 30 min6 annosta

Ainekset

Karpalo-glögihilloke
200   g
karpaloita
½   dl
glögitiivistettä
60   g
hillosokeria
Mascarponevaahto
1 ½   dl
kermaa
1 ½   rkl
tomusokeria
125   g
mascarponejuustoa
Pohja

Tee näin

  1. Laita kattilaan hillokkeen aineet ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen noin 15 minuuttia. Jäähdytä kylmäksi.
  2. Vaahdota kerma, tomusokeri ja mascarpone.
  3. Hienonna keksit omissa kääreissään kaulimella painellen. Kaada keksimurut laseihin.
  4. Annostele keksimurujen päälle hilloketta ja mascarponevaahtoa.

Jätä kommentti