Elovena Kauragranola

Koulun, töiden ja harrastusten ollessa täydessä vauhdissa hyvät ja helpot välipalat tulevat tarpeeseen. Reilusti kauraa sisältävät rouskuvat granolat ovat maistuva valinta aamu- ja välipalahetkiin tai iltapalaksi.
Kokeile granolaa hedelmien ja marjojen sekä kauravälipalan tai kaurajuoman kanssa. Granolaa saa viidessä vastuttamattomassa maussa: hunaja&pekaanipähkinä, mansikka, paahdettu kaura, mokkapala sekä proteiinigranola kauraisa.

Tara Junkerin uuniomenat
Ruokakirjailija ja -vaikuttaja Tara Junkerloihti Kauragranolasta suussasulavan herkulliset uuniomenat:
“Uuniomena on koko perheen klassikko ja sellaisenaan herkullinen jälkiruoka tai välipala. Uuniomena saa tässä reseptissä täyteläisen makunsa täytteestä, joka on tehty Elovenan Hunaja & Pekaanipähkinä Kauragranolasta. Tarjoile omenat lämpiminä paksun jogurtin, vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa. Tässä on ihana tarjottava, joka sopii erityisen hyvin syksyyn!”
Ainekset:
4 kotimaista omenaa
1,5 dl Elovena Kauragranola Hunaja & Pekaanipähkinä
50 g huoneenlämpöistä voita
1 tl kanelia
4 tl hunajaa
Tee näin:
1. Lämmitä uuni 200°C.
2. Pese omenat ja poista siemenkodat omenaporalla. Aseta omenat pieneen uunivuokaan.
3. Sekoita granola, voi ja kaneli keskenään, ja täytä omenoiden keskustat täytteellä. Valuta lopuksiomenoiden päälle hunajaa.
4. Paista omenoita noin 30 minuuttia kunnes kypsiä ja tarjoile lämpimänä.

Elovena Kauragranola Hunaja & pekaanipähkinä
Elovena Kauragranola on reilusti kauraa sisältävä rouskuva granola.

Elovena Kauragranola Mokkapala
Elovena Kauragranola on reilusti täysjyväkauraa sisältävä rouskuva granola. Nyt myös mokkapalan makuisena.

Elovena Proteiinigranola Kauraisa
Elovena Proteiinigranola on rouskuvan herkullinen ja samalla runsaasti proteiinia sisältävä lisuke vaikkapa rahkan tai vanukkaan kanssa nautittavaksi.