Kasvipohjaista hyvää

kasviproteiini

Kasvipohjaista hyvää

Elovena-tuotteiden pääraaka-aineet ovat kasvipohjaisia. Kasvipohjainen ruoka kuormittaa luontoa vähemmän. Tärkein raaka-aineemme onkin suomalainen kaura, jonka hyvät ravitsemusominaisuudet tekevät Elovena-tuotteista luonnollisesti terveellisiä.

Elovena Kaurajauhis

Ympäristöystävällistä ja terveellistä ruokaa

Lähes kaikki Elovena-tuotteet sopivat vegaaniseen ruokavalioon. Vain muutama tuote sisältää maitotuotteita, jolloin ne eivät sovellu vegaaniseen ruokavalioon.

Helposti maukasta Elovena Kaurajauhiksesta

Täysin kasvipohjaista Elovena Kaurajauhista voi käyttää monipuolisesti ruuanlaitossa jauhelihan tapaan. Kaurajauhis on maultaan neutraali, joten se sopii monenlaisiin ruokiin ja voit maustaa sen oman makusi mukaan.

Vegaanisessa Kaurajauhiksessa on täysjyväkauran ja kauraleseen lisäksi vain vettä, suolaa sekä peruna- ja herneproteiinia. Se sisältää 41 prosenttia suomalaista kauraa, mikä on reilusti enemmän kuin muissa kasviproteiinituotteissa. Tuotteessa on myös reilusti kuitua ja yhtä paljon proteiinia kuin jauhelihassa. Elovena Kaurajauhis on saanut Sydänmerkin tunnustukseksi terveellisyydestään.